Admin Admin
Сообщения : 3488 Очки : 6994 Репутация : 1 Дата регистрации : 2014-09-04
| Тема: Молитвенный свод читают над тем, кто реагирует на магнитные бури и атмосферные явления, при наведённых и перекладных порчах на здоровье и цветущий вид. Пт Окт 17, 2014 2:10 pm | |
| Молитвенный свод читают над тем, кто реагирует на магнитные бури и атмосферные явления, при наведённых и перекладных порчах на здоровье и цветущий вид.
Молитвенное обращение
Господи Иисусе Христе! Приди мне, Божией рабе (имя), в помощь. Помоги избавить раба Божиего (отрока, младенца) (имя) от всякой болезни, лихоманки, лихорадки, от сглаза, порчи, от зависти на здравие. Архангел Михаил! Приди мне, Божией рабе (имя), в помощь. Помоги избавить раба Божиего (отрока, младенца) (имя) от всякой болезни, лихоманки, лихорадки, от сглаза, порчи, от зависти на здравие. Мученик Трифон! Приди мне, Божией рабе (имя), в помощь. Помоги избавить раба Божиего (отрока, младенца) (имя) от всякой болезни, лихоманки, лихорадки, от сглаза, порчи, от зависти на здравие. Преподобный Василий Новый! Приди мне, Божией рабе (имя), в помощь. Помоги избавить раба Божиего (отрока, младенца) (имя) от всякой болезни, лихоманки, лихорадки, от сглаза, порчи, от зависти на здравие.
Молитвенный свод обряда
1. Отче наш - 7 раз 2. Молитва Архангелу Михаилу - 1 раз 3. Молитва мученику Трифону - 1 раз 4. Молитва преподобному Василию Новому - 1 раз
Отче наш
Отче наш, Иже еси на небеси! Да святится имя Твое, да приидет Царствие Твое, да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь; и остави нам долги наша, якоже и мы оставляем должником нашим; и не введи нас во искушение, но избави нас от лукаваго. Яко Твое есть Царство и Сила и слава Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Молитва святому Архистратигу Михаилу
Идеже осеняет благодать твоя от Господа Архистратиже Божий Михаиле, оттуда изгонится диавола сила. Не терпит бо света твоего видети спады с небеси денница.Тем молим тя, огненосные стрелы его, движимые на нас, угаси своим дуновением. Святый Архистратиже Божий Михаиле и прочие Небесные Силы бесплотные, молите Бога о мне, страждущем, да отторгнет Господь от меня всяческие пагубные помыслы, неотвязно меня терзающие и доводящие меня до отчаяния, колебания в вере и телесного изнеможения. Великий и грозный страже, Архистратиже Михаиле, огненным мечем отсекай врага рода челавеческого и всех приспешников его, хотящих погубить мя, и стой нерушимо на страже дома сего, всех живущих в нем и всего достояния его. Аминь.
Молитва мученику Трифону
О святый мучениче Христов Трифоне, скорый помощниче всем к тебе прибегающим, и молящимся пред святым твоим образом скоропослушный предстателю! Услыши ныне и на всякий час моление нас, почитающих святую память твою во всечестнем храме сем, (созданием на похвалу святому имени твоему), и предстательствуй о нас пред Господем на всяком месте. Ты бо, угодниче Христов, святый мучениче и чудотворче Трифоне, в великих чудесех возсиявый, прежде исхода твоего от жития сего тленнаго молился еси за ны ко Господу и испросил еси у него дар сей: аще кто в коей-либо нужде, беде, печали и болезни душевней или телесней призывати начнет святое имя твое, той избавлен будет от всякаго прилога злаго. И якоже ты некогда дщерь цареву, во граде Риме от диавола мучиму, исцелил еси, сице и нас от лютых его козней сохрани во вся дни жития нашего, наипаче же в день последняго нашего издыхания предстательствуй о нас. Буди нам тогда помощник, и скорый прогонитель лукавых духов, и к Царствию Небесному предводитель, идеже ты ныне предстоиши с лики святых у Престола Божия. Моли Господа, да сподобит и нас причастники быти присносущнаго веселия и радости, да с тобою купно удостоимся славити Отца и Сына и Святаго Утешителя Духа во веки веков. Аминь.
Молитва преподобному Василию Новому
О, преподобне отче Василие! Кто повесть добродетели твои, слезы, бдения, коленопреклонения, молитву, безгневие, кротость и милостыню, ибо все, приносимое тебе, ты раздавал неимущим! Всех, приходивших к тебе, ты принимал, поучал и утешал. И служившей тебе старице Феодоре, при отшествии ея от жизни сей, много добрых дел ты даровал на выкуп ея на мытарствах. И людей, страдавших лихорадкою, силою Божиею многократно врачевал. Со слезами и усердием припадая к тебе, святый Василие, молим тя, подай здравие одержимым лихорадкою, да получив исцеление, твердо станут они на скале терпения и благочестия, прославляя Бога, Дивнаго во святых Своих, ныне, и присно, и во веки веков. Аминь. | |
|